WEDDING

"Welcome to our beginning"

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Op jullie speciale dag vieren jullie de liefde. Jullie liefde. En die is uniek. Met veel liefde en aandacht leg ik deze belangrijke dag voor jullie vast. Die spontane momenten, die stiekeme blik tussendoor, de emotie: belangrijke en bijzondere gebeurtenissen waar je later met een warm gevoel aan terug denkt. 

Ik houd van spontane en echte foto's. Gewoon zoals jullie zijn. Geen stijve poses, maar juist die vluchtige momenten tussendoor. Die wil ik vangen. Want die momenten zijn het meest kostbaar.

Jullie verhaal. Jullie liefde. 

Laten we samen jullie toekomstige herinneringen maken. 

Hoe werkt het?

investering

Om ieder bruidspaar de juiste aandacht en liefde te geven, heb ik een maximum aantal bruiloften per jaar. Wil je weten of jullie datum nog beschikbaar is? Neem dan contact met mij op of vul hieronder de datumchecker in!

 

Gefeliciteerd met jullie verloving! Wat een spannend en leuk moment. Maar nu moet alles geregeld worden, zo ook je bruidsfotograaf. Die heeft namelijk een hele belangrijke taak: jullie toekomstige herinneringen vastleggen op beeld. Wat ontzettend bijzonder dat jullie hier nu zijn en misschien zelfs overwegen om mij als jullie bruidsfotograaf te boeken!

Ben je benieuwd naar de tarieven voor meer dan 6 uur fotografie? Neem dan contact met me op! Ik help jullie graag verder. 

de prijzen voor bruidsfotografie starten vanaf 

€795

  • een gezellig kennismakingsgesprek (op afstand)

  • 6 uur fotografie

  • minimaal 200 foto's (geen maximum)

  • fotoalbum 20x30 (24 pagina's)

  • online galerij met inlog om te delen met vrienden & familie

  • professionele usb-stick met alle foto's

  • reiskosten t/m 20 km vanaf 9471RJ Zuidlaren (daarbuiten 0,35 ct per km)

Wanneer jullie overwegen om mij te boeken als jullie bruidsfotograaf, nemen jullie contact met mij op. Dat kan via de mail, telefoon, maar een appje of berichtje via social media mag ook. We bespreken kort jullie wensen en prikken een datum voor de kennismaking. Dit kan op afstand (Zoom) of persoonlijk. Tijdens de kennismaking ben ik vooral erg benieuwd naar wie jullie zijn. Wat is jullie verhaal? Hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Uiteraard mogen jullie mij ook van alles vragen! 

 

Wanneer jullie na onze kennismaking nog steeds enthousiast zijn en je een klikt voelt met mij (erg belangrijk!), zet ik in de offerte alles nog even op een rijtje zodat jullie alles rustig kunne nalezen. tel Zijn jullie akkoord met de offerte en hebben jullie de eerste* betaling gedaan? Gefeliciteerd! Dan is jullie datum officieel gereserveerd. 

* De eerste betaling (50%) vindt plaats na accorderen offerte ter bevestiging van jullie datum. De tweede betaling (50%) dient uiterlijk een week voor de bruiloft binnen te zijn. 

Is mijn datum nog beschikbaar?

Bedankt voor de inzending!

Bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten die ik moet maken. 

 

Bij het boeken van een fotoshoot, ga ik ervan uit dat je het goed vindt dat ik de foto's eventueel gebruik voor mijn online portfolio (website & social media) en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken. Geef het dus vooral aan als je dit liever niet hebt!