PREGNANCY

"9 months preparing to fall in love for a lifttime "

Jouw zwangerschap. Een unieke en prachtige tijd waarin je een wondertje creëert. Voor je het weet, is het weer voorbij. Daarom maak ik graag samen met jou tastbare herinnering van deze prachtige periode uit jouw leven. 

Hoe werkt het?

investering

Bij interesse in een pregnancy shoot neem je contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jouw eventuele wensen en prikken we een datum en tijdstip. 

We plannen de shoot wanneer je 30/31 weken zwanger bent.

En dan is het zover! De shoot! Voorafgaand aan de shoot vind ik het leuk om jou/jullie (je partner mag natuurlijk ook mee) wat beter te leren kennen. We zullen dus ook lekker gezellig gaan kletsen!

 

Tussendoor geef ik je/jullie kleine 'opdrachtjes' zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken!

 

Na de shoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking. Binnen één week na de shoot ontvangen jullie de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij.
 

€155

• 2 personen (incl. partner)
• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie naar keuze
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de shoot maak ik een grove selectie van de beelden die ik mooi vind. Vervolgens bewerk ik deze allemaal binnen één week na de shoot. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal via een persoonlijke online galerij met inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven. Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie. Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk voor €5 per foto.

De bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga, je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.