PREGNANCY

"9 months preparing to fall in love for a lifttime "

Jouw zwangerschap. Een unieke en prachtige tijd waarin je een wondertje creëert. Voor je het weet, is het weer voorbij. Daarom maak ik graag samen met jou tastbare herinnering van deze prachtige periode uit jouw leven. 

Hoe werkt het?

investering

Bij interesse in een pregnancy shoot neem je contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jouw eventuele wensen en prikken we een datum en tijdstip. 

We plannen de shoot wanneer je 30/31 weken zwanger bent.

En dan is het zover! De shoot! Voorafgaand aan de shoot vind ik het leuk om jou/jullie (je partner mag natuurlijk ook mee) wat beter te leren kennen. We zullen dus ook lekker gezellig gaan kletsen!

 

Tussendoor geef ik je/jullie kleine 'opdrachtjes' zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken!
 

€155

• 2 personen (incl. partner)
• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie naar keuze
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de fotoshoot maak ik een grove selectie van de 'gelukte' beelden . Ik filter alle foto's eruit met dichte ogen of gekke gezichten ;-) Vervolgens bewerk ik deze foto's allemaal binnen één week na de shoot. Deze bewerkte foto’s kunnen jullie digitaal inzien via een persoonlijke online galerij met eigen inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven! Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie. Wil je meer foto's afnemen dan in je pakket? Geen probleem! Extra foto’s bij bestellen is mogelijk voor €5 per foto. Tevens maak ik altijd een prijsje voor de hele galerij. 

Bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten die ik moet maken. 

 

Voor iedere fotoshoot geldt dat er vooraf betaald moet worden. De betaling moet minimaal 1 week voor aanvang van de shoot voldaan zijn. Bij ziekte of andere omstandigheden, kan de shoot uiteraard verplaatst worden. 

 

Bij het boeken van een fotoshoot, ga ik ervan uit dat je het goed vindt dat ik de foto's eventueel gebruik voor mijn online portfolio (website & social media) en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken. Geef het dus vooral aan als je dit liever niet hebt!