NEWBORN

"You’re my favorite reason to lose sleep "

Jullie kleine wondertje met die kleine vingertjes en teentjes, dat is toch té lief? 

De eerste paar weken van jullie kleintje zijn heel speciaal. Deze unieke newborn tijd leg ik met heel veel liefde, warmte en geduld voor jullie vast.  

Hoe werkt het?

investering

Bij interesse in een newborn shoot neem je contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jouw eventuele wensen en prikken we een datum en tijdstip. 

We plannen de shoot wanneer je kleine tussen de 7-14 dagen oud is.

En dan is het zover! De shoot! Voorafgaand aan de shoot sturen jullie mij een aantal foto's van jullie huis zodat ik me alvast kan voorbereiden en kan kijken waar het beste licht is. Ik vind het ook erg leuk en belangrijk om jullie wat beter te leren kennen. We zullen aan het begin van (en tijdens) de shoot dus ook lekker gezellig gaan kletsen!

 

Tussendoor geef ik je/jullie kleine 'opdrachtjes' zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken!

 

Na de shoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking. Binnen één week na de shoot ontvangen jullie de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij.
 

€185

• 1 – 1,5 uur
• Bij jullie thuis
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de shoot maak ik een grove selectie van de beelden die ik mooi vind. Vervolgens bewerk ik deze allemaal binnen één week na de shoot. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal via een persoonlijke online galerij met inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven. Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie. Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk voor €5 per foto.

De bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga, je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.