MINISHOOT

"a tiny change today makes a big difference tomorrow "

Klein, maar fijn. De minishoot! Nu ook als standaard shoot te boeken!

Hoe werkt het?

investering

Bij interesse in een mini shoot neem je contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jouw eventuele wensen en prikken we een datum en tijdstip!

En dan is het zover! De shoot! Tussendoor geef ik jou kleine 'opdrachtjes' zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken!

 

Na de shoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking. Binnen één week na de shoot ontvangen je de inloggegevens van jouw persoonlijke online galerij.
 

€89

• 20-30 minuten
• Locatie: Schipborg
• 8 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de shoot maak ik een grove selectie van de beelden die ik mooi vind. Vervolgens bewerk ik deze allemaal binnen één week na de shoot. Deze foto’s ontvangen je digitaal via een persoonlijke online galerij met inloggegevens. Hier kun je jouw favorieten aangeven. Wanneer je een selectie hebt gemaakt, hoor ik dit graag. Ik stuur je dan de factuur en wanneer ik de betaling binnen heb, ontvangen je de foto's op groot formaat. Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk voor €5 per foto.

De bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga, je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.