LOVERS

"I never want to stop making memories with you"

Tijdens een loveshoot vieren we jullie liefde. Jullie bijzondere connectie samen. Met heel veel liefde leg ik dit voor jullie vast. Spontaan en echt. Gewoon zoals jullie zijn. 

Hoe werkt het?

investering

Bij interesse in een loveshoot nemen jullie contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jullie wensen en prikken we een datum, tijdstip en een locatie. Misschien weten jullie zelf een mooi plekje en anders adviseer ik jullie graag.

En dan is het zover! Jullie loveshoot. Tijdens de shoot vind ik het leuk om jullie beide wat beter te leren kennen. We zullen dus lekker gezellig gaan kletsen!

 

Tussendoor geef ik jullie ook kleine 'opdrachtjes' en aanwijzingen zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het vooral belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken!

 

Na de fotoshoot maak ik een grove selectie van de 'gelukte' beelden . Ik filter alle foto's eruit met dichte ogen of gekke gezichten ;-) Vervolgens bewerk ik deze foto's allemaal binnen één week na de shoot. Deze bewerkte foto’s kunnen jullie digitaal inzien via een persoonlijke online galerij met eigen inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven! Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie. Wil je meer foto's afnemen dan in je pakket? Geen probleem! Extra foto’s bij bestellen is mogelijk voor €5 per foto. Tevens maak ik altijd een prijsje voor de hele galerij. 

€155

• 2 personen
• 1  uur
• Bij jou thuis of op locatie naar keuze
25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten die ik moet maken. 

 

Voor iedere fotoshoot geldt dat er vooraf betaald moet worden. De betaling moet minimaal 1 week voor aanvang van de shoot voldaan zijn. Bij ziekte of andere omstandigheden, kan de shoot uiteraard verplaatst worden. 

 

Bij het boeken van een fotoshoot, ga ik ervan uit dat je het goed vindt dat ik de foto's eventueel gebruik voor mijn online portfolio (website & social media) en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken. Geef het dus vooral aan als je dit liever niet hebt!