LOVERS

"I never want to stop making memories with you"

Tijdens een loveshoot vieren we jullie liefde. Jullie bijzondere connectie samen. Met heel veel liefde leg ik dit voor jullie vast. Spontaan en echt. Gewoon zoals jullie zijn. 

Hoe werkt het?

investering

Bij interesse in een loveshoot nemen jullie contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jullie wensen en prikken we een datum en tijdstip. 

En dan is het zover! Jullie loveshoot. Voorafgaan aan de shoot vind ik het leuk om jullie beide wat beter te leren kennen. We zullen dus ook lekker gezellig gaan kletsen!

 

Tussendoor geef ik jullie kleine 'opdrachtjes' zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken!

 

Na de shoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking. Binnen één week na de shoot ontvangen jullie de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij.
 

€155

• 2 personen
• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie naar keuze
• 25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de shoot maak ik een grove selectie van de beelden die ik mooi vind. Vervolgens bewerk ik deze allemaal binnen één week na de shoot. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal via een persoonlijke online galerij met inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven. Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie. Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk voor €5 per foto.

De bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt ga, je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.