family

" when we have each other, we have everything"

Tijdens een familyshoot leggen we jullie toekomstige herinneringen vast. Ik houd van een ongedwongen en spontane sfeer. Het belangrijkste vind ik dat iedereen het naar zijn zin heeft!

Hoe werkt het?

Bij interesse in een familyshoot nemen jullie contact met mij op. Dat kan via het contactformulier, maar je kunt mij ook bellen of een mailtje sturen. Samen bespreken we jullie wensen en prikken we een datum en tijdstip. 

En dan is het zover! Jullie fotoshoot. Voorafgaand aan de shoot vind ik het leuk om jullie wat beter te leren kennen. We zullen dus ook lekker gezellig gaan kletsen! 

 

Tussendoor geef ik jullie kleine 'opdrachtjes' zodat je precies weet wat je moet doen. Maar je zult zien dat het tijdens de fotoshoot allemaal lekker vanzelf gaat. Ik vind het belangrijk dat we er een leuk en gezellig moment van maken! Ik vind het vooral ook belangrijk dat de kids het naar hun zin hebben.

 

Na de shoot ga ik aan de slag met de selectie en nabewerking. Binnen één week na de shoot ontvangen jullie de inloggegevens van jullie persoonlijke online galerij.
 

investering

Pakket I

Pakket II

€165

• max. één huishouden (meerdere in overleg)
• 1 – 1,5 uur
• Bij jou thuis of op locatie naar keuze
25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

€225

• max. één huishouden (meerdere in overleg)
• 1 – 1,5 uur
• Bij jullie thuis of op locatie naar keuze
45 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de shoot maak ik een grove selectie van de beelden die ik mooi vind. Vervolgens bewerk ik deze allemaal binnen één week na de shoot. Deze foto’s ontvangen jullie digitaal via een persoonlijke online galerij met inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven. Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie.  Extra foto’s bij bestellen is altijd mogelijk voor €5 per foto.

De bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media, website en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Zodra je een fotoshoot bij mij boekt, ga je akkoord met mijn Algemene Voorwaarden.