familY

" when we have each other, we have everything"

Ben je op zoek naar een familiefotograaf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Tijdens een familiefotoshoot leggen we jullie toekomstige herinneringen vast. Ik houd van een ongedwongen en spontane sfeer. Het belangrijkste vind ik dat iedereen het naar zijn zin heeft! Dus niet stijf poseren, maar lekker rennen en gek doen. Want een fotoshoot moet bovenal een leuke ervaring zijn voor het hele gezin. En dat levert ook nog eens de mooiste plaatjes op! ;-) 

Hoe werkt het?

Jullie overwegen een familiefotoshoot? Wat leuk! De tijd vliegt vaak voorbij, dus het is fijn om stil te staan bij bepaalde momenten en samen mooie herinneringen te maken. Ik vind het een hele eer als je overweegt om deze herinneringen door mij vast te laten leggen.

Bij interesse in een familiefotoshoot kunnen jullie contact met mij opnemen. Dat kan via het contactformulier op de website, maar bijvoorbeeld ook via social media. Het is maar net wat jij fijn vindt. We bespreken samen jullie wensen en plannen een datum + tijdstip en eventueel al een locatie. Misschien weten jullie zelf een hele mooie locatie. Maar geen zorgen als dit niet zo is: ik ken er ook genoeg! Vooraf zal ik jullie ook tips geven wat betreft kledingkeuzes en het meenemen van props. Vooral kinderen vinden het leuk als je wat speelgoed of een kleedje meeneemt. 

Wanneer alles is besproken, is het een kwestie van afwachten en aftellen tot de grote dag. Het gaat hoe dan ook een super leuke bezigheid zijn. Lekker samen zijn, jullie ding doen, ontspannen en ik zorg voor de mooie plaatjes. 

Ik heb er zin in! Zie ik jullie snel voor mijn lens? 

 

investering

Pakket I

Pakket II

€165

• max. één huishouden (meerdere in overleg)
• 1  uur
• Bij jullie thuis of op een locatie naar keuze
25 bewerkte foto’s in hoge resolutie

€225

• max. één huishouden (meerdere in overleg)
• 1 – 1,5 uur
• Bij jullie thuis of op locatie naar keuze
45 bewerkte foto’s in hoge resolutie

Na de fotoshoot maak ik een grove selectie van de 'gelukte' beelden . Ik filter alle foto's eruit met dichte ogen of gekke gezichten ;-) Vervolgens bewerk ik deze foto's allemaal binnen één week na de shoot. Deze bewerkte foto’s kunnen jullie digitaal inzien via een persoonlijke online galerij met eigen inloggegevens. Hier kunnen jullie je favorieten aangeven! Wanneer jullie je eigen selectie hebben gemaakt, hoor ik dit graag. Dan stuur ik jullie een downloadlink met daarin jullie selectie. Wil je meer foto's afnemen dan in je pakket? Geen probleem! Extra foto’s bij bestellen is mogelijk voor €5 per foto. Tevens maak ik altijd een prijsje voor de hele galerij. 

Bovenstaande prijs is inclusief BTW (21%) en exclusief reiskosten (€0,35 per km vanaf postcode 9471RJ Zuidlaren) en eventuele parkeerkosten die ik moet maken. 

Voor iedere fotoshoot geldt dat er vooraf betaald moet worden. De betaling moet minimaal 1 week voor aanvang van de shoot voldaan zijn. Bij ziekte of andere omstandigheden, kan de shoot uiteraard verplaatst worden. 

Bij het boeken van een fotoshoot, ga ik ervan uit dat je het goed vindt dat ik de foto's eventueel gebruik voor mijn online portfolio (website & social media) en andere promotie doeleinden van Bureau Joy, tenzij vooraf anders is afgesproken. Geef het dus vooral aan als je dit liever niet hebt!